hoorn

gerelateerd.nl

HOORN SITES (ruim 300 !)

Kijk hier voor zeer veel Hoorn-linken...
Ontbreekt uw link, mail die dan naar ons, zie onder aan de pagina!
Klik onderaan om alle (meer dan 320 !) links te zien...

SPEELDAG NL

In navolging van de Belgische stad Mechelen en de Duitse stad Ravensburg wordt in Hoorn m.i.v. 2009 een jaarlijks terugkerend, grootschalige evenement met het thema Spel en Spelen gehouden onder de titel SPEELDAG HOORN. De stad gaat zich hiermee landelijk profileren en onderscheiden. Gezinnen uit het hele land worden naar Hoorn getrokken met deze grootschalige en professionele activiteit. Een activiteit die Hoorn regionale en landelijke publiciteit oplevert en tienduizenden bezoekers per editie moet kunnen trekken. Een evenement met diverse Hoornse instellingen en bedrijven, maar ook veel landelijke firma’s en clubs. Gratis Spel- en Speelactiviteiten in de hele binnenstad die voor reuring en plezier zorgen omdat hele families een bijzonder dagje uit in Hoorn meemaken.

www.speeldag.nl


Hoorn Events,nieuw

full service stedenspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn is een bruisende, veelzijdige en veelomvattende stad, kortom: een stad waar voor ieder wat wils te doen, zien, en beleven is. Hoorn is bekend in binnen- en buitenland vanwege de prachtige binnenhaven, de gezellige entourage, de veelvoud aan monumentale panden, de prachtige grachten, de gezellige winkelstraten en de ideale ligging aan het IJsselmeer. De rijke VOC historie van de stad maakt Hoorn tot een stad met een unieke identiteit. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst in Hoorn op een unieke locatie laten plaatsvinden? Wilt u uw teambuilding-evenement in Hoorn op een ludieke wijze ervaren? Wilt u uw familie- of vriendenuitje in Hoorn vol plezier beleven? Bent u op zoek naar een uniek spelprogramma in Hoorn? Bent u toe aan een verfrissend bedrijfsuitje in Hoorn en omstreken? Bent u klaar voor een verrassende rondleiding in Hoorn met uw gezelschap? Hoorn Events is dè full service Hoorn- en Westfrieslandspecialist waar het gaat om groepsuitjes in Hoorn. Hoorn Events helpt u graag bij het organiseren van uw groepsarrangement in Hoorn; bijvoorbeeld uw personeelsuitje, bedrijfsfeest, teambuilding- of meetingarrangement, meerdaags hotelarrangement of (meerdaagse) zeiltocht vanaf Hoorn. Ook voor aankleding en entertainment op locatie bent u bij Hoorn Events op het juiste adres. Hoorn Events, voor al uw evenementen en groepsarrangement in Hoorn, want…. ………Hoorn zien is beleven!

www.hoornevents.nl


Kinderkadowinkel,nieuw

De leukste sfeer van jouw kinderkamer.     Kinderkamer Ondersteboven is gevestigd in een van de mooiste steegjes in Hoorn. Eigenaresse Maria Stuyfbergen is ook kleuterleidster. Kinderen zijn haar inspiratiebron en dat zie je in de winkel terug: alles is gebaseerd op de belevingswereld van het kind. In de winkel zijn leuke artikelen voor de kinderkamer te koop. De vrolijke schilderijen toveren een glimlach op uw gezicht. De sprookjes in diverse thema\'s zullen u zeker aanspreken en kinderen voelen zich hier direct thuis.

www.onderstebovenhoorn.nl/


Fractie Tonnaer,nieuw

Het Hoornse raadslid Roger Tonnaer van de fractie Tonnaer. 

www.rogertonnaer.nl


Hoorngids

Hoorngids is DE nieuwssite van Hoorn. www.Hoorngids.nl brengt u elke dag het laatste nieuws over de stad Hoorn en de directe omgeving. Ook nieuws en informatie uit de dorpskernen Zwaag en Blokker komt uitgebreid aan bod. Het archief omvat maar liefst bijna 3000 berichten en ook zijn er links naar Hoornse bedrijven en instellingen te vinden. Tevens vindt u er informatie over de regio West-Friesland. De laatste activiteiten en tentoonstellingen, maar ook het laatste nieuws over de Gemeente Hoorn alsmede informatie over koopavonden en koopzondagen. Lezers van www.Hoorngids.nl kunnen reageren op berichten. Deze reacties worden direct geplaatst. www.Hoorngids.nl is onafhankelijk en heeft meerdere informatiebronnen, zoals politie, gemeente en instellingen en bedrijven. U kunt een persbericht sturen naar redactie@Hoorngids.nl. Plaatsing wordt niet gegarandeerd. Adverteren op de meest bekeken nieuws-site van Hoorn e.o. is zeer effectief. Uw banner met link naar uw site kan al vanaf 25 euro per maand geplaatst worden. www.Hoorngids.nl is de populairste Nieuws-site van Hoorn e.o.! Niet voor niets levert Hoorngids berichten aan Google News! Elke week kijken duizenden bezoekers één of meerdere malen op onze site.  

www.hoorngids.nl/


Johan Bakker Reclame.

gespecialiseerd is in het ontwerpen, vervaardigen en aanbrengen van reclame op (vracht)auto\'s, gevels, reclameborden, banners en nog veel meer. Bij Johan Bakker Reclame krijgt u een professioneel advies en worden de ontwerpen in eigen studio uitgevoerd met behulp van de beste apparatuur op dit gebied. Elke gewenste kleur en formaat is mogelijk en de keuze uit materialen is talrijk. Jarenlange ervaring in deze branche staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. 

www.johanbakkerreclame.nl/


Museum van de Twintigste...

Museum van de Twintigste Eeuw  Verbazing en Herkenning De honderden voorwerpen en vele stijlkamers in het Museum van de Twintigste Eeuw maken duidelijk dat juist in deze eeuw zeer veel is gebeurd. Nooit eerder veranderde er in honderd jaar zoveel. Juist daarom is de periode 1900 tot heden zo interessant! Voor jong en oud. Kaaspakhuizen Het museum is ondergebracht in ’Gouda’ en ’Alkmaar’, twee van de laatste Hoornse kaaspakhuizen, gebouwd in 1903 en tot en met 1993 als kaasopslag gebruikt. In de gebouwen treft U nog een authentiek stukje kaaspakhuis aan, zodat U zich een beeld kunt vormen hoe de pakhuizen er vroeger hebben uitgezien.

www.museumhoorn.nl/


Oostereiland,nieuw

Lees nieuws en informatie over het Oostereiland.

www.oostereiland.nl


outdoor-education.nl,nieuw

Outdoor Education levert alle denkbare materialen voor buitenonderwijs, milieueducatie en milieuonderzoek. Een deel van de artikelen onder meer schepnetten, grondzeven, boomhoogtemetertjes, precisie-regenmeters worden in eigen beheer vervaardigd. Voor projecten kunnen aangepaste versies worden geleverd dan wel nieuwe producten worden ontwikkeld.

www.outdoor-education.nl/index.html


Sluban en Ligao dealer WF

Het assortiment van de MuseumShop van het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn is uitgebreid met twee merken ‘nep-LEGO’: Als eerste dealer in Noord-Holland kunnen de dozen met bouwstenen van de Chinese merken SLUBAN en LIGAO worden aangeboden. Voor een fractie van de prijs van het bekende bouwsteentjesmerk kan uit een groot en gevarieerd assortiment gekozen worden. De MuseumShop van het museum is officieel dealer van de merken SLUBAN EN LIGAO geworden. Vanwege de zeer scherpe prijzen en het brede aanbod heeft men voor deze nog vrij onbekende, maar kwalitatief goede, merken gekozen. Zo zijn er al doosjes voor € 1,49 te koop en de allergrootste dozen met soms meer dan 1000 bouwsteentjes kosten slechts € 39,90. Ondanks deze opvallend lage prijzen is de kwaliteit goed. De opbrengst van de verkopen komt geheel ten goede van het nostalgische museum. Opvallende thema’s De merken SLUBAN en LIGAO brengen bekende thema’s als ‘treinen’, ‘brandweer’ en ‘wegenbouw’. Maar ook thema’s die het bekendste bouwstenenmerk niet heeft, vindt u bij deze nieuwe merken wel: ‘landmacht’, ‘luchtmacht’, ‘marine’ en vele anderen. Zo is er al een groot fregat voor € 32,99 en is er een doos met 4 legervoertuigen voor maar € 25,99 en een Apache helikopter voor € 4,99. Ook ‘winter ski’, ‘girl’s dream’ (met groot Prinsessenkasteel voor € 29,99), ‘wegenbouw’, ‘expeditie’ en ‘special force’ maken onderdeel uit van het brede assortiment. Wat dacht u van een rijdende trein met station voor slechts € 39,99?

www.museumhoorn.nl/nw-5548-7-2553221/nieuws/museumshop_komt_met_goedkoop_nep-lego.html


The Art of Tan

Site van creatieve tekenaar 

www.theartoftan.nl


0229.startpagina.nl

0229.startpagina.nl

0229.startpagina.nl/


0229jobs.nl

0229jobs.nl; het lokale vacature aanbod van Hoorn en omgeving! 

0229jobs.nl/


Abendmusiken - Opening

Abendmusiken - Opening

www.abendmusiken.nl/


Abstracte kunst

Abstracte kunst

www.mariameester.nl/


ACH - Architectuur...

ACH - Architectuur Centrum Hoorn

www.archicentrumhoorn.nl/


Actief en luxe zeilen....

Actief en luxe zeilen. Verhuur van moderne zeiljachten en ... 

www.sailingmyfairlady.nl/


Ados Site, de site van kv Ados

Ados Site, de site van kv Ados uit Hoorn 

www.ados.gosite.nl/


Affiche Museum / Dutch...

Affiche Museum / Dutch Poster Museum

www.affichemuseum.nl/


Aquasport Bert Droog,...

Aquasport Bert Droog, Grashaven Hoorn

www.aqua-sport.nl/


ARC Mega Platen & CD...

ARC Mega Platen & CD Beurs is DE PLATENBEURS!

www.recordplanet.nl/index_nl.php?page=beurzen&id=42


Asiel

Asiel

www.dierenasiel-hoorn.nl/


Atelier de Appelhaven....

Atelier de Appelhaven. Galerie voor Hedendaagse Kunst te Hoorn

www.appelhaven.com/


Atlas College

Homepage 

www.atlascollege.nl/


Autobedrijf Peter Ursem...

Autobedrijf Peter Ursem BV Mitsubishi

www.mitsubishi-ursem.nl/


Autobedrijf Verburg - 2005

Autobedrijf Verburg - 2005

www.verburg.nl/


AutoParts Hoorn BV - Home

AutoParts Hoorn BV - Home

www.autopartshoorn.nl/


Autotechniek Hoorn - Home

Autotechniek Hoorn - Home

www.autotechniekhoorn.nl/


Autoverhuur Hoorn - Vind...

Autoverhuur Hoorn - Vind een huurauto Hoorn - Autoverhuur ...

www.autoverhuursite.nl/hoorn/


AV HOLLANDIA HOORN

AV HOLLANDIA HOORN

www.avhollandia.nl/


Avanti Charter, verhuur...

Avanti Charter, verhuur van lemsteraken vanuit Hoorn, Lelystad ...

www.avanticharter.nl/


B&S Autoaanpassing -...

B&S Autoaanpassing - Home

www.bsautoaanpassing.nl/


BabyPlus.nl

BabyPlus.nl

www.babyplus.nl/


bakkerij otten

www.bakkerij-otten.nl - Content - Home 

www.bakkerij-otten.nl/


Bas cars

De digitale showroom van Bascars te Hoorn. 

www.bascars.nl/


Beauty in Hoorn. Het...

Beauty in Hoorn. Het complete beauty overzicht, afslankinstituten ... 

www.beautyinnederland.nl/


Bechterew Patiënten...

Bechterew Patiënten Vereniging regio Hoorn

www.bechterewvereniginghoorn.nl/


Bestemmingsplannen...

Bestemmingsplannen Gemeente Hoorn

bestemmingsplannen.hoorn.nl/


Biljartvereniging Horna

Biljartvereniging Horna

www.horna.nl/


BLAUWE SCHUIT

DE BLAUWE SCHUIT 

www.blauweschuit.nl/


Bleeker Motoren Hoorn

Bleeker Motoren Hoorn

www.bleekermotoren.nl/


bokschoolABOV

bokschoolABOV

www.abov.nl/


Botman multimedia

Botman multimedia - Hoorn - Audio Video service 

www.botman.com


Bouledozers

Welkom op de site van PV de Bouledozers 

www.bouledozers.nl/


Bouwhuis

Bouwhuis 

www.bouwhuis-smit.nl


Bowlingvereniging Hoorn

Homepage | Bowling Vereniging Hoorn  

www.bowlingvereniginghoorn.nl/


brandweer hoorn

brandweer hoorn 

www.hoorn.nl/smartsite.shtml?id=4501


Brasserie de Rooie Kip

De Rooie Kip Dubbele Buurt 26 1621 JW HOORN (NH) Telefoon: 0229-266620 Mobiel: 06-15477892 Fax: 0229-267065 E-mail: info@derooiekip.nl

www.derooiekip.nl


Cafe 't Kroegie ,...

Cafe 't Kroegie , Kerkplein 1 , Hoorn , (0229)217087

www.kroegie.nl/


Cafe Fame

Cafe Fame

www.cafe-fame.nl


Cafe-Restaurant De Waag

Cafe-Restaurant De Waag 

www.dewaaghoorn.nl/


CDA Hoorn

CDA Hoorn

www.cdahoorn.nl/


Chiropractie Hoorn

Chiropractie Hoorn

www.chiro.nl/


Cityguide Hoorn Toerisme...

Cityguide Hoorn Toerisme Noord-Holland

www.noord-holland-tourist.nl/tdi_include/cityguide.asp?lang=1&v0=126


Clusius College -...

Clusius College Hoorn

www.clusius.nl


Combi Osinga - Best in...

Combi Osinga - Best in Beeld

www.foto-osinga.nl/


Computerclub Hoorn

Introductiepagina 

www.ach-hoorn.nl/


Cornelis Putemmer Homepage

Cornelis Putemmer Homepage

putemmer.nl.nu/


CultuurPluz - HOME

CultuurPluz - HOME

www.cultuurpluz.nl/


CV Ospylac - Home

CV Ospylac - Home

www.ospylac.nl/


d66 hoorn

home - d66hoorn.nl 

www.d66hoorn.nl/


da Verberne

da Verberne

www.da-verberne.nl/


Dans- en partycentrum...

Dans- en partycentrum Peter Verbiest

www.verbiest.nl/


darts hoorn

darts hoorn

www.beiaardgroep.nl/hoorn/darts.htm


DB STUCADOORS

DB STUCADOORS

www.dbstucadoors.nl


dierenambulance hoorn

www.dierenambulancehoorn.nl/ 

www.dierenambulancehoorn.nl/


Dierenkliniek Risdam

Dierenkliniek Risdam

www.dierenkliniekrisdam.nl/


Digicity

Gemeente Hoorn - Hoorn DigiCity 

hoorn.digicity.nl/Stad-Streek/Gemeente_Hoorn--1601997621id.html


Dignitas Hospice een...

Dignitas Hospice een thuis voor terminale patiënten

www.hospicehoorn.nl/


Dik Boon prijs

Dik Boon prijs

www.rotarydistrict.nl/hoorn/


disnierats

www.disnierats.nl/ 

www.disnierats.nl/


Doopsgezinde-Remonstrant...

Doopsgezinde-Remonstrantse Gemeente Hoorn

home.wanadoo.nl/casey/dorehoorn/


Droste Vastgoed

Droste Vastgoed

www.drostevastgoed.nl/


Edmon Keukens - Filiaal...

Edmon Keukens - Filiaal Zwaag-Hoorn

www.edmon.nl/filiaal-zwaag-hoorn.php


Eet en Bierencafés De...

Eet en Bierencafés De Beiaard

www.beiaardgroep.nl/hoorn/


EHBO St. Jan Hoorn

EHBO St. Jan Hoorn

www.ehbohoorn.nl/


Ellen's Mozaiek

Ellen's Mozaiek

www.ellensmozaiek.com/


fakkert

MAZDA - Dealers - Dealer - Dealer Home 

www.mazda.nl/fakkert-hoorn


Feld Carrosserie bv - Hoorn

Feld Carrosserie bv - Hoorn

www.feld.nl/


Filmhuis Hoorn

Filmhuis Hoorn

www.filmhuishoorn.nl/


Fimac Waterland

Fimac Waterland

www.fimac.nl/index2.htm


FNV HOORN

WWW.FNVHOORN.NET 

www.fnvhoorn.net/


folkcafehoorn.tk

folkcafehoorn.tk

www.folkcafehoorn.tk/


Foxmodelbouw Oosterblokker

Foxmodelbouw Oosterblokker

www.foxmodelbouw.nl/


Fysiotherapie in Hoorn...

Fysiotherapie in Hoorn (West Friesland)

www.fysiotherapiehoorn.nl/


Gebr. Fakkert...

Gebr. Fakkert Automobielbedrijven

www.mazdafakkert.nl/


geerling en winkelaar

welkom op www.ford-geerlingenwinkelaar.nl 

www.ford-geerlingenwinkelaar.nl/


geluidsstudio/gitaarles

geluidsstudio/gitaarles

www.stevephillipsmusic.nl


Gemeente Hoorn

De digitale stad Hoorn 

www.hoorn.nl/


Gereformeerde Kerk Hoorn...

Gereformeerde Kerk Hoorn - welkom op onze website!

www.gereformeerdhoorn.nl/


Geschiedenisbank NH

Geschiedenisbank NH

oudhoorn.geschiedenisbank-nh.nl/index.php


Glazenwasserij De Ridder

Glazenwasserij De Ridder

www.ramenwassen.info/


Grashaven Hoorn, Nederland

Grashaven Hoorn, Nederland

www.grashavenhoorn.nl/indexexplorer.html


Greg Rosser Saxofoonles...

Greg Rosser Saxofoonles in Hoorn en omstreken, West-Friesland

home.hccnet.nl/g.rosser/


GroenLinks Hoorn

GroenLinks Hoorn

www.groenlinkshoorn.nl/


Grote Waal,nieuw

Nieuws uit de wijk de Grote Waal

www.liefz.nl/


handbalvereniging dios...

handbalvereniging dios den hoorn

www.diosdenhoorn.nl/


harbor Hoorn Holland in...

harbor Hoorn Holland in the old harbor and grashaven yachtclub The ...

www.dehavenwinkel.nl/


Helios Holland

Helios Holland

www.heliosholland.nl/


Henk Bark trouwautoverhuur

Verhuur van trouwauto\'s. Wij hebben de beschikking over een 3-tal geheel gerestaureerder oldtimers. Een prachtige Cadillac sedan de ville uit 1960, een Mercedes 280Se uit 1971 en de kleine Fiat 500 uit 1972. De Cadillac of Mercedes komt op uw trouwdag voorrijden mét chauffeur. De Fiat moet door u zelf worden bestuurd, er is helaas geen ruimte voor onze chauffeur.  

www.henkbark.nl


Het Atlas College

Het Atlas College

www.atlascollege.nl/atlas.htm


Het ontstaan van Hoorn

Het ontstaan van Hoorn

home.tiscali.nl/~wr2777/Hoorn-Ontstaan.htm


HMAC Hoornse Model Auto...

HMAC Hoornse Model Auto Club

www.hmac.nl/


Hoekstra en van eck

Hoekstra en van eck

www.hoekstraenvaneck.nl


HOKUSSPOKUS!!!

Welkom bij de binnenspeelplaats HOKUSSPOKUS!!! 

www.hokusspokus.nl/


HollandTV

HollandTV

www.hollandtv.nl/hollandtvplayer.html?vid=hoorn?WMCache=1&WMThinning=1&WMReconnect=3


Home - Westfries Gasthuis

Home - Westfries Gasthuis

www.westfriesgasthuis.nl/


Home in Hoorn -...

Home in Hoorn - Stadsportal.nl

hoorn.stadsportal.nl/


Homepage van de SP...

Homepage van de SP afdeling Hoorn

hoorn.sp.nl/


Hoorn

Hoorn

www.regio-westfriesland.nl/gemeente/hoorn/


Hoorn - Startkabel.nl

Hoorn - Startkabel.nl

hoorn.startkabel.nl/


Hoorn - Vacatures...

Hoorn - Vacatures Zoeker: Nieuwe banen zoekmachine|vacature werk!

www.vacatureszoeker.com/?q=Hoorn


Hoorn - Wikipedia

Hoorn - Wikipedia

li.wikipedia.org/wiki/Hoorn


Hoorn 650 jaar Stad

Hoorn 650 jaar Stad

www.hoorn650.nl/


Hoorn : Welkom op de...

Hoorn : Welkom op de website van het mkbOK website keurmerk. De ...

hoorn.mkbok.nl/


Hoorn DigiCity

Hoorn DigiCity

hoorn.digicity.nl/


Hoorn Hotels op...

Hoorn Hotels op Hotels.nl. » Geen Boekingskosten!

www.hotels.nl/nl/hoorn/


Hoorn Marathon

Hoorn Marathon

www.hoornmarathon.nl/


Hoorn Sport - sport in...

Hoorn Sport - sport in hoorn - sportverenigingen - sportscholen

www.hoornsport.nl/


Hoorn Stories

Hoorn Stories

www.annao.pwp.blueyonder.co.uk/hoorn/hoorn.htm


Hoornplaza.com - Hoorn -...

Hoornplaza.com - Hoorn - nieuws - websites - regio - Hoorn NH

www.hoornplaza.com/


Hoorns Byzantijns koor...

Hoorns Byzantijns koor Indrik

www.indrik.nl/


Hoornse Brassband

De Hoornse Brassband - Home 

www.hoornsebrassband.nl/


Hoornse Wu Shu Akademie

Hoornse Wu Shu Akademie

www.wushuhoorn.nl/


Hoornvliescentrum Hoorn

Hoornvliescentrum Hoorn

www.hoornvliescentrumhoorn.nl/


Hoornweb - Uitgaan in...

Hoornweb - Uitgaan in Hoorn - Hoorn - Cafes - Café

www.hoornweb.nl/


Hoppers,...

De Hoppers, Basketbalvereniging uit Hoorn 

www.hoppers-hoorn.nl/


Hotel Hoorn Hotels Hotel...

Hotel Hoorn Hotels Hotel ☼ DagjeWeg.NL. Hotelovernachting ...

www.dagjeweg.nl/hotels/hoorn


hrtc.nl

Welkom op www.hrtc.nl, de wielervereniging uit Hoorn (NH) 

www.hrtc.nl/


HVV Hollandia

HVV Hollandia

www.hollandia-hoorn.nl/


Hypotheekbureau

Hypotheekbureau 

www.hethypotheekbureau.nl/


Hyundai - Fakkert Hoorn...

Hyundai - Fakkert Hoorn bv - Homepage

www.hyundai.nl/fakkert-hoorn/


ijsbaan hoorn

www.ijsbaanhoorn.nl/  

www.ijsbaanhoorn.nl/


ijsselmeer varen

ijsselmeer varen

www.breesant.nl


ijsvermaak

Test info 

home.hetnet.nl/~ijsvermaak/


Inter - Form Hoorn |...

Inter - Form Hoorn | ZONWERING

www.interformzonwering.nl/


Internetgemeentegids

Gemeente Hoorn 

www.internetgemeentegids.nl/gem/hoorn/


Internetgemeentegids Hoorn

Internetgemeentegids Hoorn

dit.is/internetgemeente.hoorn/


Intratuin - Intratuin Hoorn

Intratuin - Intratuin Hoorn

www.intratuin.nl/vestiging.asp?id=51


Intratuin Hoorn...

Intratuin Hoorn Groenprojecten : _Welkom

www.intratuinhoorn.nl/


Jazz Affairs

De Hoornse jazzclub Jazz Affairs 

www.jazzaffairs.nl/


Jongejan & Partners...

Jongejan & Partners Fusie & Overname - Kantoor Hoorn

www.jongejan-accountants.nl/fo_kantoren_hoorn.php


Juliana tennisvereniging

Home - HLTV Juliana 

www.hltvjuliana.nl/


kanovereniging Flevo

welkom bij kanovereniging Flevo 

www.kvflevo.nl/


Kapperij Image...

De Kapperij Image Company - Looking Good 

www.kapperij.nl/


Kinderboerderij DeWoid

Kinderboerderij DeWoid

www.dewoid.nl/


Kindercentrum de...

Kindercentrum de Blokkendoos

www.kindercentrumdeblokkendoos.nl/


Kinderkookcafe Hoorn

Welkom bij Kinderkookcafe Hoorn 

www.kinderkookcafehoorn.nl/


klare

www.klare.nl 

www.klare.nl/


klinker Cafe

cafe De Klinker

www.rodesteen.nl/


KNNV

Welkom bij de KNNV afdeling Hoorn/West-Friesland 

www.knnv.nl/hoorn/


KNNV Hoorn,nieuw

KNNV Hoorn,nieuw

www.knnv.nl/hoorn


KNV-EHBO-HOORN

KNV-EHBO-HOORN

www.knv-ehbo-hoorn.nl/


Kunstenaars Vereniging...

Kunstenaars Vereniging Hoorn en omstreken de Boterhal

www.boterhal.com/


Kunstijsbaan |...

Kunstijsbaan | Schaatsplezier voor De Westfries [Spreek je ...

www.vbr.hoornweb.nl/


KunstSalon

Welkom in de Wereld van De KunstSalon 

www.kunstsalon.nl/


Kunstuitleen West-Friesland

Kunstuitleen West-Friesland

www.kunstuitleenhoorn.nl/


lavital

lavital

www.lavital.nl


Lichtstudio Stam - Home

Lichtstudio Stam - Home

www.stam-verlichting.nl/


LinuxHoorn; linux cursus

LinuxHoorn; linux cursus

www.linuxhoorn.nl/


Lions Club Nederland

Lions Club Nederland

www.lions.nl/hoorn.westfriesland/


lopeninstilte

Welkom op de website van www.lopeninstilte.nl 

www.lopeninstilte.nl/


LZG Hoorn - Nederlandse...

LZG Hoorn - Nederlandse Linux Gebruikers Groep

www.nllgg.nl/lzg_hoorn


Makelaars Hoorn - Vindt...

Makelaars Hoorn - Vindt een makelaar in Hoorn

www.makelaars-nederland.nl/noord-holland/hoorn/makelaars_hoorn.html


Manifesto

Welkom op de Manifesto - Hoornwebsite.......... 

www.manifesto-hoorn.nl/


Marktgigant Hoorn

Marktgigant Hoorn

hoorn.marktgigant.nl/


Metaaldetectors Hoorn

Metaaldetectors Hoorn

www.metaaldetectorshoorn.nl/


Meteo Hoorn

Meteo Hoorn

www.meteohoorn.nl/


MiepMiepHondenuitlaatser...

MiepMiepHondenuitlaatservice - Hoorn - Buurtaanbod.nl

www.miepmiepservice.nl/


Mixed Hockey Club Hoorn

Hoornse MHC 

www.hmhc-hoorn.nl/


Moeskops Muziek Hoorn

Moeskops Muziek Hoorn

www.moeskopsmuziek.nl/


Monumenten in Hoorn

Monumenten in Hoorn

www.digitalefotosite-corenjoke.com/hoorn_monument.htm


Museum Stoomtram...

Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

www.museumstoomtram.nl/


Museum Stoomtram...

Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

www.museumstoomtram.nl/stoomtram/ENGELS/homeEng.html


Musical-Popkoor Broadway...

Musical-Popkoor Broadway - Homepage

www.broadwayhoorn.nl/


Muziekschool Gerard Boedijn

Muziekschool Gerard Boedijn

www.muziekschoolboedijn.nl/


Natural Feet / Praktijk...

Natural Feet / Praktijk voor voetverzorging

www.naturalfeet.nl/


Natuursteenbedrijf...

Natuursteenbedrijf Dapper & Harder bv Hoorn

www.dapper-harder.nl/


nautisch kwartier hoorn

www.nautischkwartierhoorn.nl/ 

www.nautischkwartierhoorn.nl/


Nederlands Gereformeerde...

Nederlands Gereformeerde Kerk Hoorn

www.ngk.nl/hoorn/


Nederlandse...

Nederlandse Gemeentewapens/Dutch Civic Heraldry - Hoorn

www.ngw.nl/h/hoorn.htm


NordicWalkingSchool.nl -...

NordicWalkingSchool.nl - Hoofdpagina

www.nordicwalkingschool.nl/


Ooms Feestwinkel Hoorn

Ooms Feestwinkel Hoorn

www.oomsfeestwinkel.nl/


Openbare bibliotheek Hoorn

Openbare bibliotheek Hoorn

www.bibliotheekhoorn.nl/


Openbare Montessorischool

Openbare Montessorischool

www.obsmontessori.nl/


Oude Muziek Nu

Oude Muziek Nu 

www.oudemuzieknu.nl/


OWV Nekton -...

OWV Nekton - Onderwatersportvereniging Nekton Hoorn - duiken ...

www.owvnekton.nl/


Parkettree-Hoorn - De...

Parkettree-Hoorn - De specialist in kurk, parket, laminaat en ...

www.parkettree-hoorn.nl/


Partij van de Arbeid | HOME

Partij van de Arbeid | HOME

hoorn.pvda.nl/


Partypalace

Partypalace

www.partypalace.nl/


Paviljoen Kaaphoorn |...

Paviljoen Kaaphoorn | Kaap Hoorn: culinair recreeren aan het ...

www.paviljoenkaaphoorn.nl/


PC Wereld

PC Wereld

www.pcwereld.nl/


pedicure Greetje de...

pedicure Greetje de Vries, Hoorn

www.egberdina.nl/pedicure/


Pedicurepraktijk Hoorn

Pedicurepraktijk Hoorn

www.pedicurepraktijkhoorn.nl/


PG de Brug

PG de Brug

www.pgdebrug.nl/


Podotherapie...

Podotherapie Podotherapeut Groepspraktijk Podotherapie Hoorn

www.podotherapiehoorn.nl/


Powergym - Just for the...

Powergym - Just for the fun and a better body!

www.powergym.nl/


Praktijkschool...

Praktijkschool Westfriesland

www.praktijkschoolwf.nl/index.php?id=3


Profile

- Home 

www.profilehoorn.nl/


Protestantse Gemeente in...

Protestantse Gemeente in Hoorn-Zwaag

www.pknhoorn.nl/


Raad van Kerken in Hoorn

De Raad van Kerken in Hoorn 

www.pknhoorn.nl/rvk.htm


Rabobank Woonportaal -...

Rabobank Woonportaal - Homepage

www.rabobankwoonportaal.nl/NBRegio.asp?RegioID=83


Radio Hoorn, radio...

105.8=Radio Hoorn, radio voor iedereen. 96.5 Kabel en 105.8 FM in ... 

www.radiohoorn.nl/


RE/MAX Nederland - Onze...

RE/MAX Nederland - Onze kantoren - RE/MAX Hoorn

www.remax.nl/kantoren/office.asp?id=8004


Rechtsgebieden - Hoorn

Rechtsgebieden - Hoorn

www.vandiepen.com/nl/hoorn/fields.html


Reddingsbrigade Hoorn

Reddingsbrigade Hoorn

www.reddingsbrigade.net/hoorn/


Reddingsbrigade Notwin,...

Reddingsbrigade Notwin, Hoorn

www.notwin.nl/


remax-hoorn

portal 

www.remax-hoorn.nl/


Renault Obdam

Renault Obdam

www.obdambv.nl/


Restaurant Hoorn nh -...

Restaurant Hoorn nh - Overzicht van restaurants in Hoorn nh

www.eet.nu/Hoorn_nh


Restaurant Partycentrum...

Restaurant Partycentrum PEJO

www.pejo.nl/


Restaurant Zuid eten in...

Restaurant Zuid eten in Hoorn

www.zuideten.nl/


Restaurants in Hoorn -...

Restaurants in Hoorn - Restaurantgids Dinnersite.nl

www.dinnersite.nl/hoorn/


Rich en Millbrook, kookwinkel

Welkom bij Rich en Millbrook, de kookwinkel in Hoorn! 

www.rich-en-millbrook.nl/


risdam-hoorn.nl

Welkom op risdam-hoorn.nl 

www.risdam-hoorn.nl/


RKJ Hoorn

RKJ Hoorn

www.rkjhoorn.nl/


Rondjehoorn.nl (powered...

Rondjehoorn.nl (powered by Windkracht)

www.rondjehoorn.nl/


Run2Day - Hoorn de...

Run2Day - Hoorn de complete hardloopwinkel

www.run2day.nl/hoorn/


Sanaderm...

Sanaderm huidverzorgingsinstituut

www.sanaderm.nl/


Saskia\'s Pedicure

Aangenaam, Saskia\'s Pedicure praktijk te Hoorn NH 

www.pedicure-hoorn.nl/


SBO-school 'De...

SBO-school 'De Wissel' te Hoorn

www.dewissel-hoorn.nl/


Schaats Trainings Groep...

Schaats Trainings Groep Hoorn [stghoorn.nl]

www.stghoorn.nl/


Scheltinga ruitersport

De snoepwinkel voor ruiter en paard! Met zo\'n 200 m2 de grootste ruitershop in de kop van Noord-Holland. Parkeren is geen probleem met 150 parkeerplaatsen direct voor de winkeldeur

www.scheltingaruitersport.nl


Schermer WijnkoperDistillateur

Welkom op de website van Schermer Wijnkoper-Distillateur 

www.schermerwijn.nl/


Schermvereniging Hoorn

Welkom bij Schermvereniging Hoorn 

www.xs4all.nl/~meultje/SVH/


Scheuten Glas Hoorn

Scheuten Glas Hoorn

www.pelsenjoosten.nl/


Schietsport vereniging...

Schietsport vereniging " de VRIJHEID - HOORN "

www.sv-hoorn.com/


Schietsport vereniging...

Schietsport vereniging " de VRIJHEID - HOORN "

www.sv-hoorn.nl/


Schippershuis Hoorn

\'t Schippershuis Hoorn 

www.schippershuishoorn.nl/


Schoonheids- &...

Schoonheids- & massagesalon Erawan | Hoorn

www.schoonheidssalon-erawan.nl/


Schoonheidssalon Martyna

Schoonheidssalon Martyna

www.martyna.nl/


Schouten handwerken in...

Schouten handwerken in Hoorn - borduren - breien - haken ...

www.schoutenhandwerken.nl/


Schouwburg Het Park

Welkom bij Schouwburg Het Park 

www.parkhoorn.nl/


Schouwburg Hoorn

Schouwburg Hoorn

www.hetpark.nl/


Scouting Martin Luther...

Scouting Martin Luther King - Home

www.martin-luther-king.nl/


shantyman kaap hoorn

shantyman kaap hoorn

www.kaaphoorn.nl/


Showband Hoorn

Welkom bij Showband Hoorn. 

www.showbandhoorn.nl/


Sieraderie -...

De Sieraderie - Eigentijdse Sieraden en Horloges 

www.desieraderie.nl/


Sint & Pieten in Hoorn!

Sint & Pieten in Hoorn!

www.sinthoorn.nl/


Sint Pietershof Hoorn

Sint Pietershof Hoorn

www.sintpietershof.nl/


sinthoorn

sinthoorn

www.sinthoorn.nl


Skyrider Magazine,

Skyrider Magazine,

home.hetnet.nl/~rPn60/Skyridersmei96.htm


SLUBAN en LIGAO (past op LEGO)

Het assortiment van de MuseumShop van het Museum van de Twintigste Eeuw in Hoorn is uitgebreid met twee merken ‘nep-LEGO’: Als eerste dealer in Noord-Holland kunnen de dozen met bouwstenen van de Chinese merken SLUBAN en LIGAO worden aangeboden. Voor een fractie van de prijs van het bekende bouwsteentjesmerk kan uit een groot en gevarieerd assortiment gekozen worden. De MuseumShop van het museum is officieel dealer van de merken SLUBAN EN LIGAO geworden. Vanwege de zeer scherpe prijzen en het brede aanbod heeft men voor deze nog vrij onbekende, maar kwalitatief goede, merken gekozen. Zo zijn er al doosjes voor € 1,49 te koop en de allergrootste dozen met soms meer dan 1000 bouwsteentjes kosten slechts € 39,90. Ondanks deze opvallend lage prijzen is de kwaliteit goed. De opbrengst van de verkopen komt geheel ten goede van het nostalgische museum. Opvallende thema’s De merken SLUBAN en LIGAO brengen bekende thema’s als ‘treinen’, ‘brandweer’ en ‘wegenbouw’. Maar ook thema’s die het bekendste bouwstenenmerk niet heeft, vindt u bij deze nieuwe merken wel: ‘landmacht’, ‘luchtmacht’, ‘marine’ en vele anderen. Zo is er al een groot fregat voor € 32,99 en is er een doos met 4 legervoertuigen voor maar € 25,99 en een Apache helikopter voor € 4,99. Ook ‘winter ski’, ‘girl’s dream’ (met groot Prinsessenkasteel voor € 29,99), ‘wegenbouw’, ‘expeditie’ en ‘special force’ maken onderdeel uit van het brede assortiment. Wat dacht u van een rijdende trein met station voor slechts € 39,99?  

www.museumhoorn.nl/nw-5548-7-2553221/nieuws/museumshop_komt_met_goedkoop_nep-lego.html


snijbloemen hoorn...

snijbloemen hoorn bloemstuk zelf maken bloemschikken ...

users.skynet.be/hofmeester/bloemschikken/hoorn_des_overvloeds.htm


Soli Deo Gloria

Homepage van COV Soli Deo Gloria, Hoorn - Johannes Passion 

www.solideogloria-hoorn.nl/johannes/johannespassion.html


SP Hoorn

Homepage van de SP afdeling Hoorn 

hoorn.sp.nl/


Sportcentrum Hoorn

Welkom bij Sportcentrum Hoorn 

www.sportcentrumhoorn.nl/


Sportcentrum Vredehof in...

Sportcentrum Vredehof in Hoorn - een sportcentrum waar je je snel ...

www.sportcentrumvredehof.nl/


Sportinstituut Frits van...

Sportinstituut Frits van der Werff - Hoorn

www.fritsvanderwerff.nl/


Sportopbouwwerkhoorn.nl

Sportopbouwwerkhoorn.nl

www.sportopbouwwerkhoorn.nl/


Sportscore _ 'n...

Sportscore _ 'n professioneel advies

www.sportscore-hoorn.nl/


Squashoorn,...

Squashoorn, activiteiten, leden, reserveringen, algemene info ...

www.squashoorn.nl/


Stichting Nederlandse...

Stichting Nederlandse Kaap Hoorn-vaarders

www.kaaphoornvaarders.nl/


Stichting Stadsherstel...

Stichting Stadsherstel Hoorn - Home

www.stadsherstelhoorn.nl/


Straatkorting.nl

Straatkorting.nl

www.straatkorting.nl/index.php?page=&sub=step4&id=66147


Studio Groep -...

De Studio Groep - Interactive Media 

www.becreative.nl/


Stumpel.NL

Stumpel.NL

www.stumpel.nl/


SV Caïssa

SV Caïssa

www.caissa-hoorn.nl/


SWB: beleidsonderzoek en...

SWB: beleidsonderzoek en advies

www.swb-wf.nl/


T&T Hoorn Homepage

T&T Hoorn Homepage

home.quicknet.nl/mw/prive/tthoorn/


Tabor

Welkom op de site van SG Tabor 

www.tabor.nl/


Tally Ho - Hoorn

Tally Ho - Hoorn

www.tally-ho.nl/kleding/hoorn.html


ten Boekel en Bakker

ten Boekel en Bakker

www.tenboekelenbakker.nl/


Tennis Vereniging Hoorn

Tennis Vereniging Hoorn

www.tvhoorn.nl/


Thermen Sauna Suomi

Thermen Sauna Suomi

www.suomi.nl/


This frameset document...

This frameset document contains: http://home.tiscali.nl/mirmozaiek ...

www.mirmozaiek.nl/


ToerNed -...

ToerNed - Museumstoomtram Hoorn-Medemblik - Hoorn

www.toerned.nl/nl/p_bedrijf.lp?ID=1003


Toyota Botman

Toyota Botman

www.toyota-botman.nl/


unicorns2006

unicorns2006

www.hoornunicorns.nl/


Untitled Document

Untitled Document

www.sokudo-gym.nl/


UpTight Outasite!!!

UpTight Outasite!!!

www.uptight.nl/


Vaarschool Hoorn,...

Vaarschool Hoorn, zeillessen met een kajuitzeiljacht op het IJsselmeer

www.vaarschool-hoorn.nl/


van den Berg

van den Berg

www.vandenberg-surf.nl/


Van der Laan Toyota dealer

De online showroom van Toyota-dealer Van der Laan te Hoorn 

www.toyotavanderlaan.nl/


Vastgoed Hoorn

Vastgoed Hoorn

vastgoedhoorn.toplinkjes.nl/


vbk hoorn

http://www.vbkhoorn.nl 

www.vbkhoorn.nl/


Velius: Kroniek van Hoorn

Velius: Kroniek van Hoorn

home.tiscali.nl/~wr2777/Hoorn-Velius.htm


Vereniging Noordwest 8

Vereniging Noordwest 8

www.noordwest8.nl/login.php?gemeente=Gemeente%20Hoorn


Vereniging Oud Hoorn

Vereniging Oud Hoorn

www.verenigingoudhoorn.nl/


Vergelijk de tarieven...

Vergelijk de tarieven van makelaars in de gemeente Hoorn

tarieven.makelaars.hoorn.makelaarstarieven.com/


Verkeersschool Ruud...

Verkeersschool Ruud Schreijer

www.ruudschreijer.nl/


Verkleedkist Hoorn

De Verkleedkist Hoorn 

www.deverkleedkisthoorn.nl/


Verloskundigen praktijk...

Verloskundigen praktijk de Drieboom te Hoorn

www.verloskundigenhoorn.nl/


Vertrouwde kinderopvang...

Vertrouwde kinderopvang bij u in de buurt - Stichting Kinderopvang ...

www.kinderopvanghoorn.nl/


Vestiging SW Wolda bv...

Vestiging SW Wolda bv Hoorn / SW bv

www.swbv.nl/vestigingen/hoorn/


Video Club Hoorn en de...

Video Club Hoorn en de Regio

home-3.tiscali.nl/~mwdama20/h&r_main.htm


Vidra Vastgoed

Vidra Vastgoed

www.vidravastgoed.nl/


Villa Dibbes

Villa Dibbes

www.villadibbes.nl/


VOC-Kenniscentrum -...

VOC-Kenniscentrum - Kamer Hoorn

voc-kenniscentrum.nl/kamer-hoorn.html


voedselbank West-Friesland,nieuw

voedselbank West-Friesland

www.voedselbankwf.nl


Vogelvrienden van Hoorn e.o.

Welkom op de homepage van Vogelvrienden van Hoorn en Omstreken 

www.vogelvriendenhoorn-omstreken.tk/


voix mixte

voix mixte

www.voixmixte.nl/


Volkspartij voor...

Volkspartij voor Vrijheid en Democratie

www.vvdhoorn.nl/


volkstuin vereniging De...

volkstuin vereniging De Boogerd,hoorn kersenboogerd

www.deboogerd.org/


Vomar in Hoorn

Vomar in Hoorn

www.vomar.nl/hoorn.htm


Vrijwilligerscentrale...

Vrijwilligerscentrale Westfriesland

www.vrijwilligerscentrale.info/


VVVWeb

VVVWeb

www.vvvhoorn.nl/


Walk4fun

Walk4fun

www.walk4fun.nl/


Waterhoorn

De Waterhoorn 

www.waterhoorn.nl/


weefkring-hoorn.tk

weefkring-hoorn.tk

www.weefkring-hoorn.tk/


Wellness Salon Natuurlijk

Wellness Salon Natuurlijk. Schoonheidsspecialiste. Pedicure. Mancicure. Massages.  

www.natuurlijk.net


Wereldwinkel Hoorn

Wereldwinkel Hoorn

hoorn.wereldwinkels.nl/


West-Friesland Radio

West-Friesland Radio 

www.westfrieslandradio.nl


Westfries archief Hoorn

Westfries archief Hoorn

www.westfriesarchief.nl/


Westfries Museum -...

Westfries Museum - Welkom bij het Westfries Museum

www.wfm.nl/


Wham Wham volleybalclub

Wham Wham volleybalclub  

www.wham-wham.nl/


winkelABC Hoorn

winkels uit Hoorn (en andere steden) 

www.winkelabc.nl/noordholland-hoorn-c-107_71.html


WSV Hoorn

Welkom op de site van de WSV Hoorn 

www.wsvh.nl/


Yoga in Hoorn en Purmerend

Yoga in Hoorn en Purmerend

www.yogalessen.nl/


zaalvoetbalvereniging VEERHUYS

Welkom op de site van zaalvoetbalvereniging VEERHUYS 

www.veerhuysfutsal.nl/


ZeemanVastgoed

ZeemanVastgoed

www.jeudje.nl/


Zeilen in Hoorn - Mei...

Zeilen in Hoorn - Mei 2005 - ArthurMaas.nl

www.arthurmaas.nl/partytime/2005_zeilenhoorn.shtml


Zeilschool Hoorn

Zeilschool Hoorn

www.zeilschool-hoorn.com/


Zeilschool Hoorn -...

Zeilschool Hoorn - Zeilschool.com

www.zeilschool.com/hoorn/


Zwaluwen...

Voetbalvereniging Zwaluwen Hoorn

www.zwaluwen.nl/


Zwemvereniging Hoorn

Zwemvereniging Hoorn

www.zvhoorn.nl/(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.